Nom de la noticia

08 Març 2017

Albert Batet: "Malgrat les dificultats, els catalans mantenim ferm el tarannà emprenedor i creiem que podem assolir grans fites com demostra el MWC"

Segons el conseller Baiget, “el Mobile ens situa al món en aquesta quarta revolució industrial que estem vivint”

El diputat de Junts pel Sí Albert Batet ha preguntat al conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, sobre la valoració que fa el Govern de l'última edició del Mobile World Congress. El diputat ha destacat que “malgrat les dificultats, els catalans mantenim ferm el tarannà emprenedor i creiem que podem assolir grans fites com demostra el MWC”.

En aquest sentit, el diputat ha afirmat que “és una evidència que els catalans, tots, som tractats com a ciutadans de segona” i ha afegit que “paguem més impostos que ningú, tenim un dèficit fiscal insostenible, un dèficit d'infraestructures alarmant i uns costos energètics altíssims”. Tot i així, el diputat Batet ha subratllat que “l'àmbit de les TIC, de les noves tecnologies, és dinàmic, i situa Catalunya com a segona regió d'Europa en aquest sector”.

Pel conseller Baiget, “malgrat tots els malgrats, el Mobile juga un paper important en l'evolució favorable de l'economia catalana” i ha afegit que “és la fira mundial per excel·lència que ens situa al món en aquesta quarta revolució industrial que estem vivint”. El Conseller ha emfatitzat que el més important és “estendre els efectes del Mobile a totes les empreses catalanes durant tot l'any” i, en aquest sentit, ha posat de relleu que “més de 100 empreses catalanes hi hagin estat presents”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies