Nom de la noticia

08 Març 2017

Anna Caula: "Avui és 8 de març, dia internacional de la Dona Treballadora, però pel nostre grup cada dia ha de ser el dia internacional de les dones"

La diputada de Junts pel Sí ha denunciat les desigualtats que encara pateixen les dones, “des de la bretxa salarial i l'anomenat sostre de vidre fins al feminicidi, la llista és interminable”

La diputada de Junts pel Sí Anna Caula ha denunciat aquest matí des del Parlament que encara falta molta feina per fer en la lluita contra les desigualtats entre homes i dones. “Avui és 8 de març, dia internacional de la Dona Treballadora, però pel nostre grup cada dia ha de ser el dia internacional de les dones”, ha afirmat la diputat. “Són moltes les desigualtats que patim les dones, des de la bretxa salarial i l'anomenat sostre de vidre fins al feminicidi. La llista és interminable”, ha denunciat la diputat, que ha preguntat per les mesures que està realitzant el Govern “per corregir la desigualtat”.

“Diuen que el que no és anomenat, no existeix. I això ho sabem molt bé les dones. Encara tractades com una minoria, discriminades, víctimes de violència simbòlica, estructural i física”, ha manifestat la diputada.

En donar-li la paraula, Caula ha afirmat “gràcies president” dirigint-se a Forcadell: “Sí, he dit gràcies president perquè és així com ho he de fer si compleixo el reglament d'aquesta cambra. Som al segle XXI i tenim un reglament que només fa referència a presidents, vicepresidents i diputats. Potser sí que toca una sacsejada”, ha afirmat.

La consellera de la presidència, Neus Munté, ha explicat que el Govern “dóna respostes a les necessitats creixents i canviants de les dones amb la campanya Corregim la desigualtat per fer notar que aquest és un repte de tothom, d'homes i dones i del conjunt de la societat”. Munté ha destacat també que s'està fent un cercador d'expertes “perquè es puguin localitzar les moltes dones expertes” o la tasca que s'està realitzant des de l'Observatori de la Igualtat de Gènere. Finalment, la consellera ha recordat també que s'estan seguint els objectius marcats per Nacions Unides a l'Agenda de Desenvolupament Sostenible 2030.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies