Nom de la noticia

03 Febrer 2016

Anna Figueras: “Un dels principals objectius de JxSí és l’impuls de polítiques socials per eradicar la vulnerabilitat”

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, avança que el pla de xoc social l’RMI de fins a 255 milions i tenir 50 milions més en dependència

La diputada de Junts pel Sí Anna Figueras ha remarcat aquest matí que “un dels principals objectius de Junts pel Sí és l’impuls de polítiques socials per millorar les condicions de vida i eradicar situacions de vulnerabilitat de les persones”. Figueras ho ha afirmat durant la sessió de control al Govern de la Generalitat que ha tingut lloc al Parlament de Catalunya, i ha assenyalat que des de Junts pel Sí s’ha dissenyat un pla de xoc social que situa el grup parlamentari i el Govern “lluny de la inacció que alguns interessadament ens volent atribuir”.

Per això, Figueras ha apuntat que el pla de xoc social té mesures amb impacte pressupostari que han estat detallades per la consellera Dolors Bassa. La diputada de Junts pel Sí ha enumerat diferents àmbits d’actuació del pla de xoc social per “atendre persones en situació de pobresa: Emergència habitacional, Renda Mínima d’Inserció, infància o pobresa energètica”.

En aquest sentit, la consellera ha concretat que en Renda Mínima d’Inserció “disposem de 185 milions d’euros” i que si prospera la implementació del pla de xoc social “podríem aconseguir 70 milions més, és a dir, arribar als 255 milions d’euros”. Bassa també ha afegit que el pla de xoc social permetria aportar 50 milions d’euros més en l’àmbit de dependència.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies