Nom de la noticia

13 Setembre 2015

Carme Forcadell fa una crida a Vic per difondre el vot del Sí i guanyar en majoria

Llucià Ferrer i Peyu animen l'acte a la capital d'Osona, on assisteixen més de 2.500 persones

“Només ho podem fer possible junts, expliqueu a tothom el nostre projecte, aquestes eleccions són decisives i el resultat només depèn de nosaltres”, ha demanat Carme Forcadell a més de 2.500 persones a la plaça de Vic aquesta tarda. Amb aquestes paraules, la número 2 per Barcelona, ha volgut animar el públic a convèncer els que encara no saben què votaran el 27S. “Sabem cap on anem, sabem el què volem i estem preparats!”, ha exclamat.

I ha seguit: “Aquest 27S ens revoltarem democràticament i, si un ministre ens torna a amenaçar, ho tornarem a fer i, si ens tornen a dir què han de votar els fills d’andalusos, ens revolarem de nou”. Forcadell també ha afirmat que Catalunya forma “un sol poble” i que el 27S tot ell decidirà el seu “futur de llibertat”.

En el mateix acte, també hi han participat les candidates Neus Munté, Marta Rovira, Marta Pascal, el candidat Èric Vergés i l’europarlamentari Josep Maria Terricabras.

Neus Munté ha assegurat que Junts pel Sí “ha fet molta feina però ha de seguir convencent i seduint amb arguments i somriures” i ha continuat subratllant que una Catalunya independent “serà més rica però sobretot més equitativa”. “Volem atendre a les persones que ho necessiten. L’única manera d’impulsar polítiques socials és amb les eines d’un Estat”, ha reblat.

Marta Rovira ha dit que el Sí és l’única opció possible perquè “Catalunya ho ha provat tot”. “Ningú ens podrà retreure que no hem fet tot el què estava a les nostres per canviar un Estat que ens gira l’esquena”, ha afirmat. Rovira també ha dit que “el 27S és la oportunitat de les oportunitats i que s’obrirà “un procés constituent on també hi tindran veu els que hagin votat No”. Així mateix, Marta Pascal s’ha referit a les pròximes eleccions plebiscitàries com “la primera gran revolució democràtica del segle XXI” i ha dit que “Junts pel Sí vol un Estat que ens doni il·lusió i eines”.

Per una banda, Josep Maria Terricabras ha dit que “els ciutadans volen ser ciutadans normals d’un país normal” i que Catalunya “ha d'abandonar la minoria d'edat” i ha acabat la seva intervenció dient que “la llibertat és imprescindible per obtenir el poder que volem”. Per altra, Èric Vergés ha explicat que es va sumar “a la llista perquè hi era representada la societat civil”.

Llucià Ferrer ha estat l’encarregat de presentar l’acte, que ha començat amb una breu intervenció de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i ha comptat també amb l’humor d’en Peyu.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies