Nom de la noticia

21 Setembre 2015

Carme Forcadell i Muriel Casals animen els candidats a participar a la campanya ‘#VotaPerMi’

Junts pel Sí inicia una cadena de favors on tothom que aposti pel Sí pot penjar un vídeo, una fotografia o un text demanant el vot

Després d'aconseguir més de 100.000 candidats i candidates en menys d'un mes, la llista electoral més llarga d'Europa impulsa un nou repte. La campanya ’#VotaPerMi’ ha iniciat una cadena de favors a través de la qual tots aquells que estiguin a favor del Sí poden demanar el vot a amics, familiars o companys amb un vídeo, una fotografia o un text on expliquin per què han de ser ells escollits. A més de penjar missatges, el web també enllaça tots aquells missatges d'Instagram i altres xarxes socials en els quals apareixi el hashtag #VotaPerMi.

Per animar als candidats i les candidates a participar en la campanya, Carme Forcadell i Muriel Casals han enviat un correu electrònic en el qual expliquen com d'important és aquests últims dies convocar i mobilitzar el vot de 150.000 persones.

Avui no t'escrivim per demanar-te el vot per a Junts pel Sí. T'escrivim perquè volem compartir amb tu aquest vídeo i proposar-te que participis en un nou projecte que ha de decantar la darrera setmana de la campanya més important de la nostra vida: el projecte ‘Vota Per Mi’.

Les enquestes reflecteixen que ens falten més de 150.000 vots per obtenir el resultat que ens garanteix assolir la llibertat. Necessitem que milers de persones demaneu el vot als vostres amics, veïns, familiars i companys. Estem segurs que, per a ells, tu ets la raó més important. Les teves esperances, el teu desig de fer un país millor o el teu benestar són els millors arguments per convèncer-los d'anar a votar Sí el 27S.

Demana-ho a la gent que estimes. Fes un #VotaPerMi per compartir les teves esperances i raons: poder accedir a una beca, fer que els trens funcionin, honorar la dignitat dels qui compartien aquest somni amb tu i ja no hi són, construir un futur millor, etc. A la web www.votapermi.cat podràs trobar-hi les raons de milers de ciutadans que ja estan participant a la campanya i que, com tu, volen guanyar un futur on fer-les realitat.

Comparteix aquest vídeo, fes el teu ’#VotaPerMi’ i demana el suport per Junts pel Sí. Davant del discurs de la por, cadascun dels nostres Sí seran l'oportunitat per construir un país nou des de la il·lusió i l'esperança.

Si vols participar a la campanya, penja el teu missatge a #VotaPerMi

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies