Nom de la noticia

09 Setembre 2015

Carme Forcadell: “Tenim l’obligació moral de fer tot allò que estigui a les nostres mans per millorar la vida dels nostres conciutadans”

“El ministre de defensa haurà de respectar la voluntat dels catalans el 27S”, ha assegurat Junqueras a Sant Feliu de Llobregat

La candidatura Junts pel Sí ha omplert avui la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat. “El nostre objectiu és just i l’hem d’aconseguir. Tenim el deure i l’obligació moral de fer tot allò que estigui a les nostres mans per millorar la vida dels nostres conciutadans”, ha dit Carme Forcadell. La numero 2 per Barcelona ha afegit que “amb les eines d’un estat Catalunya podrà fer un país millor i més just per a tothom” i ha recordat que aquesta Diada milers de persones tornaran “a sortir al carrer”. “Junts som imparables!”, ha exclamat.

Oriol Junqueras, número 5 per Barcelona, ha tingut també paraules per al ministre de defensa Pedro Morenés i ha afirmat que “haurà de respectar la voluntat dels catalans el 27S”. Santi Vila, al seu torn, ha declarat que als catalans i a les catalanes ja no els importen “els retrets del govern central” sinó “l’oportunitat d’engrescar-se amb el nou país”.

“El nou país –ha dit Joan Tardà–, ha de servir per fer dues coses: primer per repartir millor la riquesa i, segon, perquè tenim el dret i la obligació de deixar a les noves generacions una democràcia d’excel·lència sense corrupció”. Finalment, Joan Ramon Casals, número 30 per Barcelona, ha afirmat que “gràcies a les grans mobilitzacions dels últims anys Catalunya ha aconseguit que el 27S sigui un referèndum”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies