Nom de la noticia

21 septiembre 2015

Carme Forcadell y Muriel Casals animan a los candidatos a participar en la campaña ‘#VotaPerMi’

Junts pel Sí inicia una cadena de favores donde todo el mundo que apueste por Sí puede colgar un vídeo, una fotografía o un texto pidiendo el voto

Después de conseguir más de 100.000 candidatos en menos de un mes, la lista electoral más larga de Europa impulsa un nuevo reto. La campaña ’#VotaPerMi’ ha iniciado una cadena de favores en la que todos los que estén a favor del Sí pueden pedirle el voto a amigos, familiares o compañeros a través de un vídeo, una fotografía o un texto en el que expliquen por qué deben ser ellos elegidos. Además de poder colgar mensajes, la web también enlaza todos aquellos mensajes de Instagram y otras redes sociales en los que aparezca el hashtag #VotaPerMi.

Para animar a los candidatos y a las candidatas a participar en la campaña, Carme Forcadell y Muriel Casals han enviado un correo electrónico en el que explican cómo de importante es estos últimos días convocar y movilizar el voto de 150.000 personas.

Avui no t'escrivim per demanar-te el vot per a Junts pel Sí. T'escrivim perquè volem compartir amb tu aquest vídeo i proposar-te que participis en un nou projecte que ha de decantar la darrera setmana de la campanya més important de la nostra vida: el projecte ‘Vota Per Mi’.

Les enquestes reflecteixen que ens falten més de 150.000 vots per obtenir el resultat que ens garanteix assolir la llibertat. Necessitem que milers de persones demaneu el vot als vostres amics, veïns, familiars i companys. Estem segurs que, per a ells, tu ets la raó més important. Les teves esperances, el teu desig de fer un país millor o el teu benestar són els millors arguments per convèncer-los d'anar a votar Sí el 27S.

Demana-ho a la gent que estimes. Fes un #VotaPerMi per compartir les teves esperances i raons: poder accedir a una beca, fer que els trens funcionin, honorar la dignitat dels qui compartien aquest somni amb tu i ja no hi són, construir un futur millor, etc. A la web www.votapermi.cat podràs trobar-hi les raons de milers de ciutadans que ja estan participant a la campanya i que, com tu, volen guanyar un futur on fer-les realitat.

Comparteix aquest vídeo, fes el teu ’#VotaPerMi’ i demana el suport per Junts pel Sí. Davant del discurs de la por, cadascun dels nostres Sí seran l'oportunitat per construir un país nou des de la il·lusió i l'esperança.

Si quieres participar en la campaña, cuelga tu mensaje en #VotaPerMi

Comparte

Compartir al Facebook Compartir en Twitter

Otras noticias