Nom de la noticia

22 Març 2017

Casamitjana: “La salut mental tindrà l’increment pressupostari més gran de la història demostrant amb fets que és una prioritat ferma del Govern”

La diputada de JxSí ha animat el Govern a continuar amb el Pla Integral d’Atenció i n’ha elogiat el compromís demostrat fins ara

La diputada de Junts pel Sí Magda Casamitjana ha destacat en la sessió de control al Govern la tasca que s’està realitzant tant des del Parlament com des del Govern per millorar l’atenció en salut mental, fet que demostra que s’ha marcat aquest àmbit com una prioritat. “La salut mental tindrà l’increment pressupostari més gran de la història demostrant amb fets que és una prioritat ferma del Govern”, ha afirmat Casamitjana. La diputada ha demanat no deixar “que ningú quedi desemparat”** i ha esmentat l’informe emès per l’OMS que declara la salut mental com a prioritat i “assenyala que cal enfocar aquests problemes des de les polítiques públiques”.

“No podem mirar cap a una altra banda en temes de salut mental, tenim en el nostre entorn més directe algú que està patint”, ha destacat la diputada, que ha afegit que cal treballar d’una manera integral: “S’han d’enfocar els problemes de salut mental des de les polítiques públiques per prevenir-les”.

Sobre el Pla integral d’atenció als més necessitats, la diputada ha afirmat que “els principals privilegiats del mateix seran les famílies i professionals que fa anys que reclamen més recursos”, ha afegit que “ha pogut comprovar” el compromís del Govern amb aquestes persones i que el pla és “inequívocament transversal i hi han implicades un total de cinc departaments”.

La consellera de la presidència, Neus Munté, ha anunciat que el compromís del Govern amb el Pla integral d’atenció és ferm i ha assegurat que “sortim a guanyar” ja que, tot i que suposa “un gran repte; avançant en aquest sentit aconseguirem un país millor”, ha finalitzat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies