Nom de la noticia

13 Juliol 2016

Caula: “Com a societat hem de garantir la igualtat d’oportunitats en la infància i acabar amb les desigualtat”

La consellera Bassa explica que el Govern destinarà aquest estiu 2,6 milions d’euros perquè 9.500 infants es beneficiïn d’activitats d’educació en el lleure

La diputada de Junts pel Sí Anna Caula ha preguntat aquest matí a la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, sobre els ajuts per a activitats de lleure per a infants i joves a l'estiu. “L’estiu permet nous aprenentatges amb temàtiques i metodologies diferents a les de l’educació formal de l’hivern que són imprescindibles. I com a societat hem de garantir la igualtat d’oportunitats de tots els infants, per acabar amb la pobresa i minimitzar futures desigualtat socials”, ha dit Caula.

Per això la diputada de JxSí considera que la Generalitat ha d’oferir recursos a les famílies que tenen dificultats per accedir a les activitats de lleure durant l’estiu “i cobrir els espais de mancances socioeconòmiques de les famílies que no poden oferir als seus fills una alimentació de qualitat, que durant l’any queden cobertes amb les beques menjador”.

La consellera Bassa, per part seva, ha explicat que el Govern destina 2,6 milions d’euros perquè 9.500 infants es beneficiïn d’activitats d’educació en el lleure. En concret, s’ofereixen 2.607 places a Centres Oberts; 2.000 a Jugar i Llegir, un programa que promou hàbits alimentaris; 3.500 beques per infants en situació de vulnerabilitat; i 1.500 a l’Estiu és teu. “Les activitats de lleure garanteixen que els nens en situació de vulnerabilitat puguin fer els àpats necessaris que durant l’any queden coberts amb les beques menjador també en període no lectiu”, ha explicat la consellera.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies