Nom de la noticia

22 Setembre 2015

Científics de prestigi mundial donen suport a la candidatura de Junts pel Sí

Jordi Galí, Joan Massagué, Anna Veiga, Josep Maria Gatell o Marta Sanz-Solé són alguns dels signats d'un manifest en favor del procés

Són reputadíssims científics, investigadors o metges. Treballen per a instituts i centres de recerca de prestigi internacional, com el Centre de Recerca en Economia Internacional o el Sloan Kettering Institute. Han estudiat a les millors universitats, d'Stanford a Princenton. Catorze professors i investigadors han signat un manifest en favor de la candidatura de Junts Pel Sí. Consideren que “es la millor opció” per garantir la consolidació i el creixement del sistema d'investigació. Alhora, des del seu web, conviden tots aquells científics que vulguin a adherir-se al manifest per fer un nou país garant de la recerca científica.

Els signants, per ara, són: Jordi Galí, Centre de Recerca en Economia Internacional; Joan Massagué, Sloan Kettering Institute; Bonaventura Clotet, Institut de Recerca Germans Trias i Pujol; Joan Ramon Resina, Stanford University; Anna Veiga, Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona; Josep Maria Gatell, Hospital Clínic de Barcelona; Manel Esteller, Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge; Josep Maria Llovet, Hospital Clínic de Barcelona; Xavier Estivill, Centre de Regulació Genòmica; Ramon Brugada, Universitat de Girona; Jaume Bertranpetit, Universitat Pompeu Fabra; Marta Sanz-Solé, Universitat de Barcelona; i Carles Boix, Princeton University.

Si vols llegir el manifest o adherir-t'hi, fes clic a l'enllaç

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies