Nom de la noticia

20 Octubre 2016

Civit: "La immensa majoria del Parlament garanteix que els toros no tornaran a Catalunya"

El diputat de Junts pel Sí afirma que, si Catalunya va abolir la tradició dels braus, ara tombarà la tradició de l'Estat de tombar “qualsevol avenç democràtic i social” que es fa des de Catalunya

El diputat i portaveu de medi ambient de Junts pel Sí Ferran Civit ha afirmat amb contundència que “els toros no tornaran a Catalunya”, després de saber-se que el Tribunal Constitucional ha suspès aquest dijous la llei catalana que aboleix els espectacles taurins. El diputat ha explicat que els catalans ja van abolir una tradició com era la tauromàquia per vies democràtiques i que ara en tornaran a rebutjar una altra: la tradició de l'Estat de prohibir “qualsevol avenç democràtic i social” que es fa des de Catalunya. “De la mateixa manera que vam tombar una tradició, aquesta tradició que ens vol imposar el TC també la tombarem. La immensa majoria del Parlament garanteix que els toros no tornaran a Catalunya”, ha sentenciat.

Davant les preguntes de com es farà perquè els toros no tornin a Catalunya, Civit ha explicat que el Parlament farà la seva via. “Amb tot allò que s'ha aprovat per via democràtica i després el Tribunal Constitucional ho ha tombat o ha deixat en suspensió, simplement nosaltres fem la nostra via. I passarà el mateix amb aquesta suspensió que amb qualsevol altra: els diputats del Parlament de Catalunya anirem a la nostra, perquè entenem que és un avenç democràtic”, ha conclòs.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies