Nom de la noticia

28 Agost 2017

Corominas: “Ara ja coneixem els efectes i la seguretat jurídica de votar ‘sí’ o ‘no’. La ciutadania sap quines són les conseqüències del seu vot”

Junts pel Sí i la CUP han registrat la Llei de transitorietat jurídica, que “estableix un marc jurídic clar si el ’sí’ guanya el referèndum”

El president de Junts pel Sí, Lluís Corominas, i el diputat de Junts pel Sí, Jordi Orobitg, juntament amb els diputats de la CUP, Benet Salellas i Gabriela Serra, han registrat la Llei de transitorietat jurídica aquest matí al Parlament. El president del grup ha assegurat que aquesta llei “s’aprovarà abans de la celebració del referèndum” i ha remarcat la feina “de consens” que s’ha fet per arribar fins a aquest punt. “Aquesta llei legitima quin serà el futur de Catalunya” ha destacat Corominas i ha afegit que “fins ara, el marc jurídic en cas de la victòria del ‘no’ era clar”, unes eleccions autonòmiques, però amb aquesta llei, “s’estableix un marc jurídic” posterior a la victòria del ‘sí’ al referèndum. En aquest sentit, Corominas ha apuntat que, a partir d’avui, tant els votants del ‘sí’ com els del ‘no’ “sabran els efectes i les conseqüències del seu vot”. Finalment, el diputat de Junts pel Sí ha dit que es tracta d’un text que cobreix el període “que va de la celebració del referèndum a la convocatòria d’unes eleccions constituents”, en cas de la victòria del ‘sí’ al referèndum del pròxim 1-O.

En aquest enllaç podeu llegir el text íntegre de la Llei de transitorietat jurídica: http://bit.ly/LleiTransitorietatJurídicaFundacionalRepública

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies