Nom de la noticia

02 octubre 2017

Corominas: “Proposem la celebració d’un ple específic per complir el mandat dels ciutadans"

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí ha assegurat que “no defallirem fins que veiem els responsables polítics i policials de les actuacions d’ahir davant el Tribunal Penal”

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Lluís Corominas, ha condemnat “la brutalitat de l’estat espanyol”, i ha afegit que “no defallirem fins que veiem davant el Tribunal Penal els responsables polítics de les actuacions d’ahir”. És per això que ha proposat la celebració d’un ple específic “per complir el mandat dels ciutadans”. Corominas ha denunciat que el desplegament de “10.000 policies a Catalunya no ajudava a crear una situació propicia per anar a votar”, i ha afegit que “proposarem també la creació d’una Comissió d’Investigació per demanar responsabilitats polítiques i policials”.

“El poble de Catalunya s’ha guanyat el seu dret a tenir un estat propi en forma de república”, ha sentenciat el president de Junts pel Sí, i ha reclamat a la comunitat internacional “que actuï davant de la vulneració sistemàtica dels drets civils per part de l’estat espanyol”.

Finalment, Corominas ha anunciat el “suport” del grup parlamentari a la “vaga general convocada per demà”.

Comparte

Compartir al Facebook Compartir en Twitter

Otras noticias