Nom de la noticia

17 Març 2016

Cuminal: “La preocupació d’alguns per la CCMA amaga hipocresia. Els preocupa molt però fa un any volien tancar-la”

El diputat valora positivament els acords assolits en la moció sobre la situació de la CCMA i critica “els discursos falsos i apocalíptics que falten a la veritat” d’alguns partits

“L’acord ha sigut majoritari i ràpid perquè és el que convé a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) però estem molt en desacord en la diagnosi: hi ha hagut discursos falsos i apocalíptics que falten a la veritat. La preocupació d’alguns per la CCMA amaga hipocresia. Els preocupa molt però fa un any volien tancar-la.” Amb aquestes paraules, el diputat de Junts pel Sí Jordi Cuminal ha marcat el posicionament del grup parlamentari sobre la moció referent a la CCMA presentada pel PSC. “La CCMA és un tema de país i sempre mirarem de buscar consensos”, ha afegit.

El diputat ha explicat que el desacord sorgeix pel punt número 5 de la moció que demanava pluralitat de continguts i veus posant especial ènfasi en les tertúlies. Segons Jordi Cuminal “quan parlem de pluralitat de veus tot queda inclòs però quan algú posa el dit en les tertúlies podria entendre’s que aquest Parlament està dient que es miri com pensa la gent.”

El diputat de Junts pel Sí ha reclamat a la resta de grups que “si realment els preocupa la salut dels mitjans públics, en parlin en positiu, i no utilitzin els seus discursos per fer mal als mitjans” i ha reblat que “aprofitant la moció , alguns han fet un discurs fals i demagògic que la gent de la CCMA no es mereix.”

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies