Nom de la noticia

06 Juliol 2016

El Parlament aprova la proposta de JxSí sobre el desviament de la carretera B-500 entre Badalona i Mollet del Vallès

Marc Sanglas ha remarcat que el document “proposa mesures concretes que solucionen el dia a dia i donen seguretat als vianants”

El diputat de Junts pel Sí Marc Sanglas ha defensat aquest dimecres una proposta de resolució sobre el desviament de la carretera B-500 entre Badalona i Mollet del Vallès que ha rebut el suport de la Comissió de Territori del Parlament.

“Aquesta proposta de resolució té la voluntat de millorar aspectes concrets de l’actual carretera com dur a terme millores de senyalització i reforçar la limitació de la velocitat”, ha afirmat Sanglas.

La proposta de resolució impulsada per Junts pel Sí proposa actualitzar el senyal d’inici de travessera i incorporar en el mateix suport el senyal de limitació de velocitat; reforçar la senyalització; estudiar la possibilitat de reduir l’amplada dels carrils de circulació, la possibilitat d’eliminar el tram d’avançament i la possibilitat d’autoritzar un grup semafòric si es detecta algun punt especialment conflictiu.

“Les mesures que presentem donen més seguretat als vianants i ciutadans que transcorren en aquest tram i són propostes concretes que solucionen el dia a dia”, ha conclòs el diputat de JxSí.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies