Nom de la noticia

19 Abril 2017

El Parlament sol·licita que es millorin les comunicacions viàries a Artés

El diputat de JxSí David Bonvehí subratlla que aquestes actuacions suposarien major seguretat pels vehicles que circulen entre el Bages i el Moianès

El diputat de Junts pel Sí David Bonvehí ha presentat una proposta de resolució a la Comissió de Territori del Parlament per tal que es millorin les comunicacions viàries a Artès (Moianès), text que ha estat aprovat pel conjunt de la comissió. La proposta demana que es calendaritzin les actuacions a realitzar-hi quan hi hagi disponibilitat pressupostària, per tal que es revisi i actualitzi l'estudi de la reforma de la B431 des de la BV4512 punt quilomètric 0,9 fins la carretera B431 punt quilomètric 38,6 al seu enllaç amb la N141c.

Bonvehí ha destacat que “la carretera B341, al seu tram des de Calders fins a Artés, és una via de comunicació que permet la bona connectivitat entre les comarques del Moianès i el Bages” i ha subratllat que “l'any 2005 es va acabar l'obra de la BV430 en el tram d'Artés, que ha significat una millora del trànsit i de l'accés als polígons industrials d'Artés”. En aquest punt, el diputat de JxSí ha recordat que “el perllongament de la variant d'Artés, des de la carretera BV4512 punt quilomètric 0,9 fins la carretera b431 punt quilomètric 41 es troba en estudi des de 2006 per part de la Direcció General de Carreteres”.

És en aquest sentit que David Bonvehí ha subratllat el consens territorial per tal de demanar la millora d'aquesta via “que serviria perquè la totalitat de vehicles pesants i no, poguessin accedir a les dues comarques amb condicions de seguretat” i ha afirmat que “cal que s'analitzin de nou les condicions mediambientals i econòmiques del què significaria fer l'obra”.

El diputat ha subratllat també que aquesta via “és l'accés més ràpid a la C-25 sentit Lleida i que, donat l'estat actual de la via, no respon a les necessitats actuals de trànsit”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies