Nom de la noticia

13 Octubre 2016

Es constitueix la ponència per crear la llei de l’Agència Catalana de Protecció Social

El diputat de Junts pel Sí Chakir El Homrani destaca que “se segueix avançant en la creació de l’Agència, clau per gestionar les prestacions socials ara i en un futur, quan tinguem el nou estat”

La comissió de Treball del Parlament ha aprovat aquest matí la constitució de la ponència per la creació de la Llei de l’Agència Catalana de Protecció Social. Continua així el tràmit parlamentari, després que al juliol la llei superés diverses esmenes a la totalitat presentades pels grups del PP i C’s i una proposta de text alternatiu per part del PSC i CSQP. Aquesta proposició de llei és fruit de la feina que es va fer en una primera ponència conjunta.

La ponència estarà formada pel diputat de Junts pel Sí Chakir El Homrani, pel diputat de la CUP Albert Botran, Eva Granados del PSC i Joan Coscubiela de CSQP.

El diputat de Junts pel Sí Chakir El Homrani s’ha mostrat satisfet amb la constitució de la ponència i ha destacat que amb aquest pas “se segueix avançant en la creació de l’Agència de Protecció, ens que serà clau per gestionar tot el que faci referència a les prestacions socials ara i també en un futur, quan tinguem el nou estat”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies