Nom de la noticia

08 Març 2016

Figueras sobre el ple de pobresa: “En política no es pot vendre fum; no farem electoralisme amb les persones més vulnerables”

Junts pel Sí presentarà 15 propostes de resolució basades en el Pla de xoc social

Els diputats de Junts pel Sí Anna Figueras i Chakir El Homrani han presentat aquest dimarts les prioritats del grup parlamentari pel ple monogràfic sobre pobresa i emergència social, que es basen en el Pla de xoc social i se centren en temes prioritaris com la pobresa infantil, la lluita contra el malbaratament alimentari i la pobresa energètica, i el suport als refugiats, entre d’altres. “Creiem que en política no es pot vendre fum; no farem partidisme ni electoralisme amb les persones més vulnerables”, ha dit Figueras en roda de premsa.

En aquest sentit, El Homrani ha recordat que la prioritat de JxSí és aprovar propostes de resolució que siguin executables. “El nostre plantejament clau és tirar endavant propostes honestes i que es puguin implementar, tant perquè tenim els recursos com perquè en tenim les competències”, ha afegit el diputat de JxSí.

“El projecte de JxSí pretén aconseguir totes les eines per construir una societat més justa, que permeti donar resposta a les situacions que viuen els ciutadans més febles”, ha conclòs El Homrani.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies