Nom de la noticia

25 Maig 2016

Germà Bel: “Hem d’aprofitar aquest impuls no només per fer més coses al Corredor Mediterrani sinó per fer-les millor”

El diputat de JxSí participa en la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani i afirma que “en aquesta etapa farem propostes concretes, que tinguin més en compte allò que necessitem i no allò que no tenim”

Germà Bel ha estat el representant de Junts pel Sí en la reunió de treball de la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani, celebrada avui al Palau de Pedralbes. Bel ha mostrat el compromís de Junts pel Sí amb aquesta infraestructura i ha afirmat que “hem d’aprofitar aquest impuls no només per fer més coses al Corredor Mediterrani sinó per fer-les millor”. En aquest sentit, ha explicat que “posarem molt èmfasi en que en aquesta etapa fem propostes concretes, que tinguin més en compte allò que necessitem que no pas allò que no tenim”. “Aquest serà el nostre eix fonamental i metodològic, en aquest esforç liderat pel Govern que ha de ser l’impuls definitiu del Corredor Mediterrani, canviar el xip i fer les coses no pensant en allò que no tenim sinó en allò que necessitem”, ha afegit.

En una roda de premsa després de finalitzar la reunió de treball, Bel ha subratllat que “el forat negre més gran en infraestructures a l’Estat és el Corredor Mediterrani”. El diputat de Junts pel Sí ha explicat que l’estat espanyol pateix de sobredotació d’infraestructures en molts àmbits, també a Catalunya, perquè “s’ha construït pensant més en el que no es tenia en comptes de pensar en el que es necessitava”.

Finalment, Bel ha lamentat els endarreriments en aquesta connexió – “ja va ser postergada a la primera llei de ferrocarrils de 1855”, ha explicat – i ha criticat que el govern de l’Estat “incorpori en els pressupostos, des del 2011, inversions per infraestructures radials de Madrid dins de les partides corresponents al Corredor Mediterrani”. “L’haurem d’anomenar corredor Madridterrani”, ha ironitzat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies