Nom de la noticia

18 Setembre 2015

Ja som 100.000 candidats: la força de Junts pel Sí és la força de la gent!

La candidatura té la llista electoral més llarga d'Europa i avui ho ha demostrat

Quan Junts pel Sí va iniciar la seva carrera cap a les eleccions plebiscitàries del 27S es va proposar ser la llista més llarga d'Europa. Per assolir-ho, centenars de persones havien de confiar en el projecte plural i transversal que la llista de la candidatura representa. El 5 d'agost es posava en marxa una campanya per aconseguir 13.500 recolzaments. La idea era que cadascun dels 135 diputats de la llista rebés el suport de cent ciutadans. En menys de 24 hores el repte s'havia superat. Milers de catalans i de catalanes van dir Sí a anar junts cap a un nou Estat.

El dia següent, Junts pel Sí va anunciar que volia superar la xifra de voluntaris que va tenir la consulta del 9N. En concret, la llista més llarga d'Europa havia d'arribar als 40.930 candidats. En dues setmanes i escaig, el dia 22 d'agost, altra vegada la llista que representen noms com Raül Romeva, Lluís Llach, Muriel Casals i Carme Forcadell va rebre els suports que necessitava per donar un missatge de cohesió i il·lusió.

Aleshores, la candidatura es va proposar filar encara més prim; assolir un nou repte, difícil, motivador i emocionat: arribar als 100.000 candidats. Avui, la fita és una realitat i està més que superada. Junts pel Sí aplega més de 100.000 persones compromeses amb el canvi, amb un Estat nou, més pròsper i just. Avui ja ho podem dir: Som invencibles!

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies