Nom de la noticia

29 Febrer 2016

Joan Ramon Casals: “L’objectiu d’aquesta comissió ha de ser facilitar que Catalunya es converteixi en un clúster de petites i mitjanes empreses de components per a l’automoció”

El diputat de Junts pel Sí emfatitza la necessitat d’impulsar l’àmbit del cotxe elèctric en la seva intervenció a la Comissió d’Estudi de les Polítiques Industrials en el sector de l’automoció

La Comissió d’Estudi de les Polítiques Industrials en el sector de l’automoció s’ha constituït al Parlament de Catalunya i el diputat representant del grup parlamentari de Junts pel Sí, Joan Ramon Casals, ha exposat les línies de treball que es volen seguir des de la coalició.

Casals ha explicat que “volem establir recomanacions i propostes de millora en tots els sectors relacionats amb l’automoció, des de les polítiques industrials, recerca, inversió, àmbit formatiu i laboral, etc”. I ha afegit que “l’objecte és fer recomanacions, fer un informe que contempli tots els aspectes”.

“Per nosaltres, l’important és fer un anàlisi d’on estem i que puguem arribar amb tota l’amplitud i a nivell internacional” ha explicat el diputat de Junts pel Sí, i ha afegit que “aquest és un sector on la clau és saber com s’evoluciona en l’àmbit internacional i saber què diuen els experts sobre cap a on va per poder fer propostes sobre com reforçar la nostra indústria”. En aquest sentit, Casals ha apostat pel paper de les petites i mitjanes empreses “tenim multinacionals – ha dit – però hem de fer que aquestes empreses siguin més competitives i pioneres”. Pel diputat “l’objectiu d’aquesta comissió ha de ser facilitar que Catalunya es converteixi en un clúster de petites i mitjanes empreses de components de l’automoció”.

Les infraestructures també són un punt clau per a Junts pel Sí. El diputat Casals ha subratllat la necessitat de “tenir infraestructures competitives per poder ser un pool logístic de qualsevol indústria”.

Finalment, Joan Ramon Casals ha donat importància a l’àmbit del vehicle elèctric “en dos sentits: fomentar-ne la fabricació i també l’ús”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies