Nom de la noticia

08 Febrer 2017

Jordi Cuminal: "L'ensenyament també es veu afectat per les polítiques que fa l'Estat espanyol contra Catalunya"

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha afirmat que “parlem d'Estat propi pel menysteniment continuat de l'Estat espanyol”

El diputat de Junts pel Sí Jordi Cuminal ha preguntat a la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, sobre el capteniment del Govern de la Generalitat envers els diferents conflictes i incompliments del Govern espanyol en l'àmbit educatiu. El diputat ha afirmat que “l'ensenyament també es veu afectat per les polítiques que fa l'Estat espanyol contra Catalunya”.

Cuminal ha dit que “una part d'aquesta cambra defensa polítiques que van contra Catalunya, com la persecució de la llibertat d'expressió i la politització de la justícia”. Així mateix, el diputat ha parlat d'alguns exemples com “els incompliments del Govern espanyol, la invasió de competències, el no pagament de beques escolars i universitàries” i ha afegit altres incompliments “en matèria de finançament, infraestructures, llengua i cultura”.

Per la seva banda, la consellera d'Ensenyament ha afirmat que “estem omplint pàgines d'incompliments de l'Estat espanyol” i ha afegit que “hi ha partits en aquest hemicicle que no veuen que la LOMCE altera l'ordre constitucional que tan defensen i d'això en diuen operació diàleg”. En aquest sentit, la Consellera ha subratllat que la LEC “és inclusiva i no segregadora, i impulsa i no margina la FP”. La consellera Ruiz ha afegit que “parlem d'Estat propi pel menysteniment continuat de l'Estat espanyol”, ha reblat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies