Nom de la noticia

13 Juliol 2016

Jordi Munell: “Volem anar més enllà, mirar al futur i treballar perquè la indústria impulsi encara més l’economia i assoleixi l’objectiu de superar el 25% del PIB”

El diputat de JxSí reitera el compromís amb el Pacte Nacional per a la Indústria

El diputat de Junts pel Sí Jordi Munell ha defensat la creació d’un Pacte Nacional per a la Indústria i ha afirmat que, tot i les dades positives, “volem anar més enllà, mirar al futur i treballar perquè la indústria impulsi més encara l’economia i assoleixi l’objectiu de superar el 25% del PIB”. “Tenim la convicció que la indústria és i volem que continuï sent motor de l’economia catalana”, ha assegurat Munell. I per això, “l’estratègia global del Govern se centrarà en accions directes o indirectes per impulsar el creixement del pes industrial”.

En una intervenció al Ple del Parlament, Munell ha posat en valor els aspectes positius del sector: “l’ocupació a la indústria, el seu arrelament, l’impacte indirecte en altres sectors (logística, màrqueting, serveis) i la seva resiliència, ja que és el sector que més bé aguanta els moments de crisi i tot i que és bo i important de diversificar, no tots els sectors aporten la mateixa qualitat laboral i la mateixa capacitat tractora que la industria en l'economia”. Munell ha destacat, pel que fa a les dades positives de l'informe de la indústria catalana 2015, que “el mèrit és dels empresaris i emprenedors però no podria ser així si al voltant no hi hagués un clímax propiciat pel compromís del Govern amb el sector industrial”.

És en aquest sentit que ha celebrat l'anunci d'una convocatòria per als propers dies del Consell Català de l'Empresa per concretar el Pacte Nacional per la Indústria.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies