Nom de la noticia

24 Març 2017

Jordi Turull: "Amb l'aprovació del text de la ponència comença el tràmit de proposició de llei on esperem que hi participin el màxim de grups"

La ponència sobre la reforma del reglament del Parlament ha arribat a la seva fi i s'espera que el text es vegi a la Mesa de dimarts

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí Jordi Turull ha afirmat que “amb l'aprovació del text de la ponència comença el tràmit de proposició de llei on esperem que hi participin el màxim de grups”. Turull ha fet aquestes declaracions als mitjans un cop finalitzada la ponència sobre la reforma del reglament del Parlament d'on n'ha sorgit un text que s'espera que s'inclogui a l'ordre del dia de la Mesa del proper dimarts.

Turull ha explicat que “el tràmit que s'inicia ara és el d'una proposició de llei normal, amb tràmit d'esmenes, compareixences si s'escauen i aprovació definitiva” i ha emfatitzat que “s'estan seguint exquisidament els tràmits que preveu el propi reglament per a la seva reforma”. El president del grup parlamentari de JxSí ha subratllat que la voluntat “és que hi participin el màxim de grups de la cambra” i ha recordat que “alguns ja van manifestar que durant la ponència no hi serien, però sí durant el període d'esmenes”.

Turull ha afegit que “a partir que el text es publiqui i la Mesa l'admeti, s'obre un període de cinc dies per a presentar esmenes” i ha afirmat que es demana “que el tràmit sigui d'urgència perquè durant la constitució de la comissió ja hi va haver discussió prèvia i els grups ja deuen tenir clar si presentaran esmenes o no”, ha reblat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies