Nom de la noticia

10 Febrer 2016

Jordi Turull: "Parlamentàriament impulsarem totes les mesures necessàries per tirar endavant el mandat del 27S"

El president del grup parlamentari de JxSí es mostra “segur d'arribar a un acord” amb la CUP sobre els pressupostos i recorda que “no es poden impulsar estructures d'Estat sense pressupostos”

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, s'ha reunit aquesta tarda amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el marc de la ronda de contactes amb els diferents grups de la cambra catalana. A la sortida, Turull ha destacat la “determinació per tirar endavant el mandat del 27S. Sabem que no serà fàcil però volem fer-ho bé per fer-ho possible”. En aquest sentit, ha assegurat que “parlamentàriament impulsarem totes les mesures necessàries per tirar endavant aquest mandat”.

Turull ha explicat que, a la reunió, s'ha posat en valor el clima de “cordialitat en les converses amb la resta de grups” i ha remarcat que “la voluntat de JxSí és arribar al màxim de consensos possibles”. Turull ha traslladat al president Puigdemont la “valoració positiva” del pacte d'estabilitat parlamentària doncs “ens uneix el fil roig de poder assolir el mandat del 27S”.

Preguntat sobre els pressupostos, Turull ha subratllat que “no es tracta de xecs en blanc, hi ha espai per la negociació però per donar compliment al mandat del 27S calen pressupostos”. “No podem pretendre impulsar estructures d'estat si no tenim uns pressupostos nous”, ha afegit. “Estic segur que arribarem a un acord”, ha continuat, “tenim tota la predisposició a parlar-ne però sempre sota la realitat dels números”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies