Nom de la noticia

22 Agost 2015

Junts pel Sí anuncia a Tortosa que la campanya ja suma més de 41.000 candidats

“Farem que aquesta llista sigui cada vegada més gran”, ha asseverat Raül Romeva a la capital de les Terres de l’Ebre

“Som la il·lusió del sí per fer un país més pròsper i més just!”, ha exclamat Raül Romeva aquest migdia a Tortosa. El cap de llista de la candidatura va començar ahir a Ulldecona una ruta que el durà quatre dies per tota Catalunya per donar a conèixer la campanya Fes-te candidat del sí, que avui mateix ha superat els 41.000 suports i que vol ser la llista electoral més llarga de tota Europa. Per això, avui era a les Terres de l’Ebre i demà viatjarà a Reus i Tarragona.

En l’acte de presentació dels candidats de la demarcació, Raül Romeva ha assegurat que Catalunya necessita “un mandat democràtic” que només serà possible assolir si la llista “té una incontestable majoria”. “Hem de guanyar per asseure’ns a negociar amb l’Estat espanyol i Europa, negociarem sobre com fer-ho perquè el què el tenim molt clar”, ha afegit.

A més del flamant candidat, també ha intervingut el cap de llista per Tarragona, Germà Bel. L’economista, de reconegut prestigi internacional en matèria d’infraestructures i administració pública, ha assegurat que és des de la capital espanyola des d’on es promou el vot del no a Catalunya. “El vot pel no s’administra des de Madrid, centralitzant i fent més rígida la possibilitat de millorar”, ha afirmat.

Al seu torn, Carme Forcadell, que malgrat ser la número dos per Barcelona és una veïna compromesa de la localitat ebrenca de Xerta, ha parlat sobre el possible resultat de les eleccions i ha assegurat que veu la llista de Junts pel Sí com una llista guanyadora. “Tenim raons, arguments, propostes i la força de la gent. Volem començar un procés constituent”, ha dit. Per acabar, Lluís Salvadó, de la llista per Tarragona, ha afirmat que a Catalunya la ciutadania “està esgotada de buscar solucions de l’Estat espanyol”.

Raül Romeva, després de visitar demà Reus i Tarragona, seguirà fins dimarts viatjant arreu del país i participarà en els actes de la campanya a Girona, Lleida i Barcelona. A través de les xarxes socials, la ciutadania pot seguir tots els detalls de la ruta. La campanya Fes-te candidat del sí, en només 24 hores, va superar a principis d'agost el seu primer objectiu de reunir 13.500 suports. Les adhesions continuen obertes.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies