Nom de la noticia

27 Abril 2017

Junts pel Sí celebra que CSQP hagi fet un pas endavant i se sumi a la celebració d'un referèndum a Catalunya encara que aquest no tingui el permís de l'Estat espanyol

“Celebrem que el referèndum irreversible vagi sumant suports. Aquest és un pas important”, ha afirmat la portaveu de JxSí Marta Rovira

Junts pel Sí celebra que el grup parlamentar de CSQP hagi fet avui un pas endavant i se sumi a la celebració d'un referèndum a Catalunya encara que aquest no tingui el permís de l'Estat espanyol.

La portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, s’ha mostrat satisfeta del pas realitzat per CSQP perquè augmenta els suports al referèndum: “Celebrem que el referèndum irreversible vagi sumant suports. Aquest és un pas important”, ha afirmat. “Se sumen al referèndum o referèndum”, ha afegit.

El grup parlamentari considera que es tracta d'un pas important per poder donar compliment al sentiment del 80% de la població del país que creu que el referèndum és l'eina per decidir el futur polític de Catalunya. Un referèndum que no pot estar sotmès a la voluntat de l’Estat que sistemàticament nega la veu al poble de Catalunya.

En aquest sentit, Rovira s’ha mostrat “confiada que les institucions del nostre país estan preparades per celebrar un referèndum efectiu amb totes les garanties democràtiques”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies