Nom de la noticia

17 Març 2016

Junts pel Sí designa els ponents de les proposicions de llei de règim jurídic català, Administració tributària catalana i protecció social catalana

Lluis Corominas i Marta Rovira seran els ponents de la proposició de llei de règim jurídic català; Maria Senserrich i Roger Torrent d’Administració tributària catalana i Chakir el Homrani i Natàlia Figueras de protecció social catalana

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha entrat al registre del Parlament de Catalunya els noms dels diputats designats com a ponents en les proposicions de llei de règim jurídic català, de l’Administració tributària catalana i de protecció social catalana.

Concretament, s’ha comunicat a la Mesa de la comissió de Governació, administracions públiques i habitatge que Lluís Corominas i Marta Rovira seran els ponents del grup en la proposició de llei de règim jurídic català. A la Mesa de la comissió d’Economia i Hisenda s’ha comunicat que Maria Senserrich i Roger Torrent seran els ponents de la proposició de llei de l’Administració tributària catalana. I a la Mesa de la comissió de Treball, els diputats Chakir el Homrani i Natàlia Figueras com a ponents de la proposició de llei integral de protecció social catalana.

“Fem una crida als altres grups parlamentaris a participar al debat sobre l’Administració tributària catalana i a sumar-se als treballs de les altres dues lleis”, ha explicat el diputat de JxSí Roger Torrent en declaracions a la premsa. “Avui no s’ha tancat cap porta, al contrari, avui aprofitem una altra vegada per dir a la resta de grups que participin al debat amb les seves idees i aportacions”, ha afegit.

“Tenim un mandat i un full de ruta, seguim i seguirem independentment d’allò que digui el Tribunal Constitucional i de les amenaces del govern de l’Estat. Tot això ens preocupa poc perquè primer tenim el compromís amb els catalans i les catalanes”, ha dit el diputat de JxSí.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies