Nom de la noticia

24 Agost 2015

Junts pel Sí es proposa arribar als 100.000 candidats

“Per resoldre un problema enorme necessitem una resposta extraordinària”, ha esperonat Raül Romeva als més de 43.000 candidats

Raül Romeva ha explicat aquest matí que la candidatura Junts pel Sí es proposa arribar als 100.000 candidats a través de la campanya Fes-te candidat pel Sí. “El 27 de setembre hi hem d’arribar de manera excepcional. Per resoldre un problema enorme necessitem una resposta extraordinària”, ha afirmat el cap de llista. “Ens dirigim a tots els que pensin que el 27 de setembre és una oportunitat pel canvi real”, ha declarat, i ha afegit que “només amb democràcia i amb ajuda mútua” Catalunya pot sortir “d'aquest pou fosc”.

La campanya Fes-te candidat pel Sí va superar el seu primer objectiu en només 24 hores i va aconseguir 13.500 suports –cent per a cadascun dels 135 escons al Parlament. Aquest cap de setmana ha arribat als 43.000. I, ara, engega un nou repte. Als candidats pel Sí se’ls demana que convidin, almenys, a nou persones del seu entorn per fer créixer més i més l’onada d’il·lusió per un nou estat. Romeva ha explicat, a més, que aquest divendres 28 d’agost totes les persones que han donat suport a la candidatura a través d’aquesta campanya estan citades al Passeig de Lluís Companys de Barcelona. “Divendres ho celebrarem, farem visible la revolta dels somriures”, ha avisat.

Després d’aquesta fugaç però imprescindible intervenció a Barcelona, Romeva continua la ruta del Sí per tot Catalunya i aquest vespre serà a Lleida. Sobre la ruta, que l’ha portat a Tortosa, Tarragona i Girona, entre altres, ha dit que Junts pel Sí és ara “més conscient d’aquesta enorme onada d’il·lusió” que recorre Catalunya.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies