Nom de la noticia

09 Setembre 2015

Junts pel Sí estrena la pel·lícula ‘Junts ho podem tot’

El clip, dirigit per Marc Recha, ha comptat amb la participació de 350 candidats durant quatre dies de rodatge

La candidatura Junts pel Sí estrena avui a les 20:30h la pel·lícula Junts ho podem tot al seu canal de YouTube. El clip, dirigit pel director Marc Recha, que ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Cultura 2002, s’ha enviat aquesta tarda en exclusiva a tots els candidats. A partir de les 20.30h el podrà veure tothom qui ho vulgui.

Res d’actors. El clip ha comptat amb la participació de 350 candidats de Junts pel Sí de debò. El rodatge s’ha realitzat durant quatre dies a Catalunya i a Munich, des d’on l’entrenador Josep Guardiola fa la introducció. Al clip hi participen els caps de llista de Junts pel Sí a les quatre circumscripcions electorals, Raül Romeva (Barcelona), Germà Bel (Tarragona), Lluís Llach (Girona) i Josep Maria Forné (Lleida). També hi apareixen Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas i Oriol Junqueras.

De la pel·lícula en sortiran alguns dels espots de la campanya de Junts pel Sí per a les eleccions del proper 27 de setembre. Amb aquest film, Junts pel Sí vol seguir transmetent una gran onada d’il·lusió col·lectiva per a què guanyi el Sí.

Mira el vídeo a l’enllaç

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies