Nom de la noticia

22 Octubre 2015

Junts pel Sí nomena Jordi Turull president del Grup Parlamentari i Marta Rovira portaveu

Romeva destaca que la constitució del Parlament el proper dilluns és “un dia excepcional i històric”, que marcarà l’inici “d’una legislatura extraordinària”

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha nomenat aquest dijous Jordi Turull com a president de grup i Marta Rovira com a portaveu. Així ho ha explicat Raül Romeva, cap de llista de Junts pel Sí, després de la reunió que el grup parlamentari ha celebrat aquest matí al Parlament de Catalunya. En la mateixa reunió s’ha ratificat la proposta de Carme Forcadell, com a presidenta del Parlament, i Lluís Corominas, Anna Simó i Ramona Barrufet com a membres de la Mesa.

La reunió dels diputats de Junts pel Sí ha servit per a preparar el Ple de constitució de la cambra catalana, que se celebrarà el proper dilluns, 26 d’octubre, a les 11.00h. En aquest sentit, Romeva ha destacat que es tracta “d’un dia excepcional i històric”, que marcarà l’inici “d’una legislatura extraordinària on tenim l’enorme responsabilitat de portar a la pràctica el mandat democràtic per fer de Catalunya un nou Estat”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies