Nom de la noticia

27 Agost 2015

Junts pel Sí omple a vessar el teatre Ceretà de Puigcerdà

La candidata Carmina Castellví ha subratllat que “el Pirineu s’hi juga molt” el 27S

Aquest vespre a Puigcerdà al teatre Ceretà no hi cabia ni una agulla. Més de 600 persones s’esforçaven per trobar un lloc i encara un centenar ha hagut de quedar-se fora per falta d’espai. L’alcalde del municipi, Albert Piñeira, ha assegurat que és “sens dubte l’acte més multitudinari que s’ha fet mai a Puigcerdà” i Carmina Castellví, número dos a Lleida, ha subratllat que “el Pirineu s’hi juga molt, el 27S”. “No podem deixar passar aquesta oportunitat història”, ha dit.

En l’acte, Raül Romeva ha tornat a insistir en la necessitat d’assolir una majoria aclaparadora i ha afegit que, si guanya el No, “el resultat serà gestionat per un Estat espanyol hostil amb Catalunya”. “No es tracta de qüestions identitàries, es trata de drets i necessitats”, ha reblat.

També el cap de llista de la demarcació de Girona, Lluís Llach, ha recalcat, de nou, que la candidatura està formada per “gent diversa” i que és així perquè Catalunya es troba en “un moment excepcional que requereix una tasca excepcional”. “Ningú podrà fer cap programa polític sense sobirania, el 27S va molt més enllà d’unes eleccions”, ha assegurat Llach. Marta Rovira, número nou per Barcelona, ha insistit també en que Catalunya viu “una revolució democràtica, la dels somriures, l’esperança i la del futur” i que la llista de Junts pel Sí representa aquesta il·lusió.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies