Nom de la noticia

17 septiembre 2015

Junts pel Sí presenta la canción 'Més lluny', una versión del 'Viatge a Ítaca' de Lluís Llach

Es una versión rockera interpretada por músicos como Joan Dausà, Ivette Nadal, Josep Maria Mainat, Pemi Fortuny, Caïm Riba, Cris Juanico, Joan Masdéu o Els Catarres, entre otros

Junts pel Sí ha presentat aquest vespre la cançó ‘Més lluny’, una versió rockera del segon moviment del tema complert 'Viatge a Ítaca’ de Lluís Llach. L'adaptació ha estat duta a terme per Joan Reig, candidat de Junts pel Sí i bateria de Els Pets, Pemi Rovirosa, guitarrista de Lax'n'Busto, i Jimmy Piñol, bateria de Lax'n'Busto. I ha estat interpretada per diversos músics que han participat voluntàriament en la gravació com a mostra de suport al projecte de la candidatura. El vídeo on es pot veure la gravació a estudi d'aquesta cançó s'ha estrenat avui a les 19:30h, en el transcurs de l'acte de Junts pel Sí a la Rambla Nova de Tarragona.

Lluís Llach dóna inici i tanca aquesta cançó que compta amb la participació de Joan Dausà; Ivette Nadal; Arnau Orriols (Cantant de Okey Ok); Josep Maria Mainat; Pemi Fortuny (ex-cantant de Lax'n'Busto); Caïm Riba; Cris Juanico; Èric Vinaixa; Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells (Els Catarres ); Natxo Tarrés; Roger Farré i Juanjo Muñoz (Gossos); Salva Racero (Cantant de Lax'n'Busto); Quim Mandado (Ex-Sangtraït, Los Guardians del Pont); Bikimel; Joan Masdéu (ex cantant de Whiskyn’s).

La cançó i el vídeo van ser enregistrats a AB Recording Studio (El Vendrell) els dies 6 i 7 de setembre de 2015, amb mescles d'Arturo Torres i la coordinació artística de Laura Duran, Gemma Recorder, Ignasi Termes, Joel Fortuny, Marina Portabella (equip organitzador de CanetRock) i Jordi Redondo (BUM).

Comparte

Compartir al Facebook Compartir en Twitter

Otras noticias