Nom de la noticia

29 Març 2016

Junts pel Sí promou una proposta de resolució per desenvolupar un projecte de transformació de la C-31 al seu pas per Badalona

El document pretén donar solució a la ‘fractura física, social i emocional’ que causa aquesta autopista, així com als seus efectes sobre la salut i l’economia

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha impulsat, conjuntament amb els grups de CSQP i CUP, una proposta de resolució sobre l’autopista C-31 al seu pas per Badalona, una infraestructura que “parteix en dos Badalona; fet que implica un fractura física, social i emocional” i que causa “greus efectes sobre la salut de la ciutadania i també sobre l’economia”, segons s’explicita al document.

La proposta insta al Govern de la Generalitat a encarregar, conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, un projecte de transformació de la C-31 al seu pas per Badalona així com un estudi sobre possibles models econòmics de finançament. La iniciativa també acorda sol·licitar al Govern que impulsi aquest treball de manera compartida amb l’Ajuntament de Badalona i que s’atenguin els arranjaments temporals a la zona.

A banda, la proposta de resolució demana, entre d’altres, que es consideri la construcció de les calçades de l’autopista C-31 en el segon tram previst entre Coll i Pujol i Rambla Sant Joan com una “inversió prioritària pel seu greu impacte urbanístic i social a la ciutat”. Per últim, demana desenvolupar de forma consensuada amb els ajuntaments afectats “un protocol de mesures a aplicar de restricció del trànsit” en aquesta via.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies