Nom de la noticia

22 Desembre 2015

Junts pel Sí proposa Josep Lluís Cleries, Mirella Cortés, Elisabeth Abad i Bernat Picornell com a senadors per designació del Parlament de Catalunya

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha oficialitzat aquest matí la seva proposta de senadors per designació del Parlament de Catalunya.

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha oficialitzat aquest matí la seva proposta de senadors per designació del Parlament de Catalunya. El grup parlamentari ha proposat que Josep Lluís Cleries, Mirella Cortés, Elisabeth Abad , i Bernat Picornell siguin senadors per designació del Parlament de Catalunya.

Josep Lluís Cleries ja va ser senador l’anterior legislatura, també per designació autonòmica. Mirella Cortés ha estat alcaldessa de Sallent (2003-2007) i regidora fins a l’any 2015. Elisabeth Abad ha estat diputada al Parlament durant la IX legislatura i directora del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE). Bernat Picornell ha estat secretari nacional d’Organització de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i actualment és vicepresident del Consell Municipal de Cultura de Sant Cugat del Vallès.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies