Nom de la noticia

30 Març 2016

Junts pel Sí reitera el seu compromís amb la Declaració del Maresme però demana “no generar falses expectatives al voltant de l’alliberament del peatge de la C32”

Marc Sanglas remarca que ja s’està treballant en la pacificació de tot el Maresme amb el Pla Director de Mobilitat i l’establiment d’un calendari

El diputat de Junts pel Sí Marc Sanglas ha reiterat el compromís de la coalició amb la Declaració del Maresme, tal i com es va signar a nivell territorial, però ha demanat a la resta de partits polítics “no generar falses expectatives al voltant de l’alliberament del peatge de la C32”. En el debat d’una proposta de resolució sobre aquesta autopista a la Comissió de Territori del Parlament, Sanglas ha expressat la voluntat de JxSí de “treballar en la pacificació de la mobilitat de tot el Maresme”, com ja estan fent el Govern amb “el Pla Director de Mobilitat del Maresme i l’establiment d’un calendari”.

“Hem d’abordar el debat de la necessitat d’ordenar les infraestructures existents al Maresme, tant les ferroviàries com les viàries, i convertir la C32 en una via comarcal ràpida que permeti la comunicació entre els diferents municipis perquè la situació actual és insostenible”, ha explicat Marc Sanglas. El diputat de Junts pel Sí ha assenyalat que el nou model de mobilitat “s’ha de basar en un criteri de sostenibilitat” i ha apostat per “treballar també en la millora del transport públic perquè permetria alleugerir el trànsit viari”.

És per això que Junts pel Sí ha donat suport a tots els punts de la resolució excepte els relatius a l’alliberament del peatge per aquest 2016, que suposaria una despesa de 400M€. “Volem ser portaveus de les demandes del territori però no podem comprometre en aquests moments algunes partides pressupostàries, com seria alliberar el peatge que costaria 400M€", ha assegurat Sanglas. “No volem generar falses expectatives ni enganyar a la gent”, ha reblat el diputat, que ha recordat que l’actual concessió acaba l’any 2021.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies