Nom de la noticia

20 Octubre 2016

JxSí dóna suport a la presidenta Forcadell i afirma que estem davant “un atac a les institucions i a la democràcia”

Jordi Turull i Marta Rovira reiteren “la voluntat de tirar endavant el mandat democràtic del 27S”

Una nombrosa representació de diputats de Junts pel Sí ha participat aquesta tarda a l’acte de suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que s’ha celebrat davant del Parlament. El president del grup parlamentari, Jordi Turull, i la portaveu, Marta Rovira, han reiterat el suport a la presidenta Forcadell davant el que consideren “un atac a les institucions i a la democràcia”.

En declaracions als mitjans, Turull ha afirmat “tenim un Estat que dia rere dia dinamita la democràcia i les institucions”. “Això no va de partits ni d’ideologies, va de defensar la democràcia i en actes com aquest hi serem sempre”, ha continuat. Per Turull, “la millor manera de respondre és seguir fent allò que ens vam comprometre amb els ciutadans de Catalunya” i, en aquest sentit, “que la voluntat de tirar endavant el mandat democràtic del 27S és absoluta”.

Marta Rovira ha subratllat que “totes aquelles qüestions polítiques que el Govern espanyol vulgui convertir en un expedient judicial, nosaltres les tornarem a portar al Parlament i a convertir en el que són, una qüestió política i democràtica”. Rovira ha afegit que “som aquí en defensa de les nostres institucions democràtiques i dels nostres drets com a diputats”. “Tenim un mandat democràtic vigent que pensem exercir”, ha conclòs.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies