Nom de la noticia

21 Agost 2015

La campanya 'Fes-te candidat pel sí' s'estén arreu del país

El cap de llista Raül Romeva recorrerà diverses poblacions durant quatre dies i s'allotjarà en cases particulars

Els candidats aquests dies van amunt i avall. Carme Forcadell ha visitat Castellbell, Vilar i Manresa. Muriel Casals, d’Òmnium Cultural, ha estat a El Prat del Llobregat i Platja d’Aro. Eduardo Reyes, president de Súmate, l’ha acompanyat i, alhora, ha participat en emotives xerrades a la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent. Sense anar més lluny, ahir mateix els veïns i les veïnes de Tordera, Cunit i L’Hospitalet de l’Infant van rebre Raül Romeva.

El ritme és frenètic i, a partir de demà, encara ho serà més. Junts pel Sí estén la campanya Fes-te candidat pel Sí arreu del país, amb la celebració de quatre actes territorials de presentació de la llista, que es va anunciar just a mitjans de setmana.

Els actes se celebraran demà a Tortosa i Tarragona, diumenge a Girona i dilluns a Lleida. S’hi presentaran els candidats i candidates de Junts pel Sí per a cada demarcació. Raül Romeva tancarà tots els torns d’intervencions, després de Germà Bel a Tortosa i Tarragona, de Lluís Llach a Girona i de Josep M. Forné a Lleida.

Això motiva, és clar, que Romeva formi part d’una ruta de quatre dies per diverses poblacions, durant la qual viatjarà en transport públic i s’allotjarà en cases particulars. S’informarà del recorregut a mesura que tingui lloc.

Als actes de presentació, a més, hi intervindran altres membres de la llista de Junts pel Sí. Així, Carme Forcadell serà a Tortosa; Montserrat Palau, a Tarragona; Anna Caula, a Girona; o Carmina Castellví, a Lleida.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies