Nom de la noticia

12 Març 2016

Llach: "Tenim l'eina del poder democràtic; Hem deixat de ser súbdits per voler ser ciutadans"

En una xerrada a l'Orfeó Catalònia de Cornellà de Llobregat davant més de 200 persones, afirma que “esperem que Catalunya Sí que es Pot se sumi a la nostra batalla per ampliar la majoria”

El diputat de Junts pel Sí i president de la comissió d'estudi del procés constituent, Lluís Llach, ha fet una xerrada a l'Orfeó Catalònia de Cornellà de Llobregat. Amb la voluntat d'apropar el procés i el Parlament, Lluís Llach s'ha presentat com un servidor més del procés davant de més de 200 persones i ha destacat que “tenim un govern determinat a portar el mandat democràtic de la independència”. “Tenim l'eina del poder democràtic. Hem deixat de ser súbdits per voler ser ciutadans”, ha reblat.

Llach ha afirmat que “esperem que Catalunya Sí que es Pot se sumi a la nostra batalla per ampliar la majoria” i s'ha preguntat “com es pot ser d'esquerres i estar en contra de l'autodeterminació, de la llibertat de les persones”.

Respecte a l'Estat, ha recordat que “des del 2009, ha deixat d'invertir un 71%, però som els que més creixem, més exportem i més ens obrim al món; hi som i hi serem”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies