Nom de la noticia

06 Setembre 2017

Lluís Corominas: “Avui hem assistit a un exercici de surrealisme d’una realitat paral·lela que posa de manifest que falta valentia per defensar el ‘no’”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, assegura que “convocar un referèndum no serà mai un crim”

El president de Junts pel Sí, Lluís Corominas, ha afirmat que “aquest matí hem assistit a un exercici de surrealisme de realitat paral·lela”. Ho ha dit en referència a les declaracions d’alguns grups parlamentaris de l’oposició, que aquest matí “ens parlaven de garanties i de vulneració de drets, quan en realitat l’únic que han fet durant aquest temps és evitar que es parli del dret a decidir presentant querelles”. “I ara parlen de vulneració de drets”, ha insistit Corominas, que ha afegit que “s’ha de tenir molta barra per dir tot això”. “El que passa és que falta valentia per defensar el ‘no’”, ha reblat el president de Junts pel Sí, que ha afegit que hi ha grups parlamentaris que “no s’adonen de la realitat”.

Fent referència a l’Operació Catalunya, Corominas ha assegurat que “és una conspiració per intentar frenar el moviment independentista” i ha recordat que aquesta operació “ha autoritzat jutges, fiscals i periodistes per anar contra el procés polític de Catalunya”. Amb tot, ha contraposat aquesta “bel·ligerància” amb la positivitat del “moviment de base de la ciutadania”.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha apuntat que les garanties per votar l’1-O són “absolutes” i ha recordat que convocar un referèndum “no serà mai un crim”. “Ho diu la llei espanyola, no és un delicte”, ha sentenciat Puigdemont, que ha reblat: “malgrat els obstacles; serenitat, fermesa i molta esperança”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies