Nom de la noticia

08 Març 2017

Lluís Guinó: "L'Operació Catalunya és una involució democràtica inacceptable, és la persecució de la dissidència"

El diputat ha afirmat que aquesta operació “ha estat planificada des del govern de l'Estat i el Ministeri de l'interior contra l'independenstisme”

El diputat de Junts pel Sí Lluís Guinó ha defensat la proposta de resolució del grup sobre la creació d'una comissió d'investigació sobre l'Operació Catalunya, de la qual ha afirmat que “és una involució democràtica inacceptable, és la persecució de la dissidència”. Aquesta proposta ha estat aprovada per una àmplia majoria de la cambra.

El diputat ha repassat alguns dels noms implicats en aquest cas “el ministre Fernandez Diaz, Alicia Sanchez Camacho, Jorge Moragas, Eugenio Pino, Daniel De Alfonso o el comissari Villarejo” i ha recordat que “van fer operacions il·legals, muntatges i informes falsos utilitzant fons reservats per aquestes accions d'esquenes a la llei”. Segons Guinó, “l'Operació Catalunya ha estat planificada des del govern de l'Estat i el Ministeri de l'Interior contra l'independentisme” i ha afegit que “mentir políticament com han fet alguns genera pèrdua de confiança i hauria de generar que la persona que menteix perdés el seu càrrec”.

Finalment, el diputat Guinó ha afirmat que “demanarem que compareguin totes les persones que han participat d'aquesta operació” i ha subratllat que “tothom pot exposar la seva visió però no es pot justificar la persecució política de qui pensa diferent”, ha reblat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies