Nom de la noticia

06 Febrer 2017

Lluís Llach: "Avui també es jutja la qualitat democràtica de l'Estat espanyol"

Els diputats de JxSí acompanyen l'expresident Mas i les exconselleres Rigau i Ortega a les portes del TSJC on són jutjats pel 9N

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha estat present a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) on l'expresident Artur Mas i les exconselleres Rigau i Ortega estan sent jutjats per haver organitzat la consulta del 9N. En declaracions als mitjans, el diputat Lluís Llach ha afirmat que “avui també es jutja la qualitat democràtica de l'Estat espanyol”.

Llach ha dit que “aquí estem milers de persones en un dia trist pels demòcrates i per la gent de Catalunya que vol la llibertat del seu país”. En aquest sentit, el diputat de JxSí ha destacat que “nosaltres reconvertirem aquest dia en un dia de força” i ha afegit que “avui es jutja una gent que va posar les urnes i és important que els espanyols ho sàpiguen”.

“Avui davant el TSJC recordem referents espantosos – ha seguit el diputat Llach – ja que el darrer president que va passar per quelcom semblant va ser Lluís Companys”. “És un dia trist, però el reconvertirem en un dia de força i de futur”, ha reblat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies