Nom de la noticia

19 Maig 2016

Lluís Llach: “La prohibició de les estelades va contra la llibertat de tots els ciutadans”

El diputat de JxSí afirma que la decisió “és un termòmetre d’on està la llibertat d’expressió a l’estat espanyol” i demostra que “els valors democràtics estan sota zero”

El diputat de Junts pel Sí Lluís Llach ha afirmat que la decisió de la Delegació del Govern a Madrid, que no permetrà introduir estelades a la final de la Copa del Rei, “és un termòmetre d’on està la llibertat d’expressió a l’estat espanyol i una confusió total dels valors democràtics”. Per Llach, “això no va contra els ciutadans del Barça a qui els agrada portar una estelada, va contra la llibertat de tots els ciutadans”. “És una vergonya i un insult”, ha continuat Llach, per qui aquest fet demostra que “els valors democràtics de l’estat espanyol estan sota zero”.

En aquest sentit, el diputat de Junts pel Sí ha afirmat que “espero que hi hagi una reacció que permeti arreglar les coses i que els partits polítics de la resta de l’Estat es pronunciïn”. “Aquestes coses passen cada vegada més sovint del que passaven els primers anys de la transició”, ha afegit. “La llibertat d'expressió és un valor democràtic intocable i s’atempta contra els drets més bàsics dels ciutadans”, ha reblat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies