Nom de la noticia

14 Setembre 2015

Lluís Salvadó assegura que “si el 27S no guanya el Sí, Catalunya perdrà el poc autogovern que té”

El cap de campanya ha qualificat de “gran decepció” el “discurs etnicista” de Pablo Iglesias a L'Oracle de Catalunya Ràdio

El cap de campanya de Junts pel Sí, Lluís Salvadó, ha comentat aquesta tarda al programa L’Oracle de Catalunya Ràdio els últims esdeveniments de l’actualitat política, començant per la suspensió cautelar per part del Tribunal Constitucional de la Llei de l’Agència Tributària de Catalunya. Segons Salvadó, “es torna a evidenciar que, si el 27S els votants del Sí no guanyen, Catalunya perdrà el poc autogovern que tenia”. Així mateix, el cap de campanya ha assegurat que “la llei tributària catalana simplement reordena les estructures internes de l’administració tributària” i que “la seva suspensió no té cap lògica i respon a l’obsessió per atacar tot allò que fa olor a procés”.

Salvadó també s’ha referit a la demanda de la Fiscalia Superior de Catalunya d’ampliar la demanda pel 9N per fer declarar alts càrrecs del Govern. “Cada minut que passa es tanquen les poques finestres que quedaven obertes. Davant dels que encara defensen el federalisme i terceres vies, la realitat continua sent molt tossuda”, ha assegurat.

Pel que fa a l’objectiu de Junts pel Sí a les eleccions del 27 de setembre, Salvadó ha afirmat que “amb 68 diputats la candidatura tindrà un mandat democràtic i hi haurà una majoria per continuar caminant i tirant el procés endavant”. El cap de campanya ha avançat que “des de Madrid no es respectarà el resultat, tant si s’assoleix el 50% dels escons com el 50% dels vots”.

Per últim, s’ha referit al desembarcament, aquest cap de setmana, de polítics espanyols per participar a la campanya de les eleccions catalanes. “Estan fent la seva precampanya de cara a les eleccions espanyoles, que són les que realment els importen”. Salvadó ha qualificat de “gran decepció” el “discurs etnicista de Pablo Iglesias”. En aquest sentit, ha manifestat que “és molt decebedor que des d’una pretesa esquerra renovadora es faci un discurs tan semblant al del PP”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies