Nom de la noticia

22 Març 2017

Marc Sanglas: "La T-Mobilitat permetrà tarifes individualitzades. És un nou model que ha d'afavorir el transport públic"

El conseller Rull anuncia que la T-Mobilitat es començarà a provar a finals d'aquest any a la línia 9, s'ampliarà el seu ús a la zona de Barcelona el 2018 i es generalitzarà el 2019

El diputat de Junts pel Sí Marc Sanglas ha reivindicat que la T-Mobilitat permetrà implementar un nou model de transport públic que posa l'usuari al centre, permetrà les tarifes individualitzades i que n'afavorirà l'ús en la seva pregunta al Govern. “La T-Mobilitat permetrà tarifes individualitzades. És un nou model que ha d'afavorir el transport públic”, ha explicat el diputat. “Amb la T-mobilitat assolirem un model que permetrà pagar per quilòmetres recorreguts, independentment de la zona i el mode de transport utilitzat”, ha afegit.

Sanglas ha defensat també que el nou sistema ajudarà a tenir el “control públic de totes les dades que generin els viatgers”, de manera que “aquestes dades revertiran en el sistema per a establir una millor gestió”. I ha afegit que també permetrà fer una “aposta pel transport públic i lluita contra la contaminació ambiental”, perquè n'afavorirà el seu ús.

El conseller de Territori Josep Rull ha anunciat que el Govern té previst començar a implementar la T-Mobilitat a finals d'aquest any a la línia 9, ampliar el seu ús a la zona de Barcelona durant el 2018 i generalitzar-la al país el 2019. “Ho començarem a tastar aquest any a la línia 9, l'any 2018 s'aplicarà a la zona de Barcelona i a partir de 2019, integrarem el conjunt del país”.

Rull ha destacat que la primera revolució que es va realitzar en el sistema de transport català va ser l'aplicació de la integració tarifària, que va servir “per fomentar l'ús del transport”, i la segona serà T-Mobilitat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies