Nom de la noticia

28 julio 2017

Maria Senserrich: “Amb la llei del Codi tributari posem els fonaments d’una estructura d’Estat que configurarà l’administració tributària catalana”

La diputada de Junts pel Sí ha assegurat que amb aquesta llei “es volen garantir els serveis públics de qualitat pels ciutadans de Catalunya”

El Parlament de Catalunya ha aprovat avui la proposició de llei del Codi tributari, una llei que “posa els fonaments d’una estructura d’Estat que configurarà l’administració tributària catalana”, ha assegurat la diputada de Junts pel Sí Maria Senserrich, i ha afegit que “és una llei imprescindible perquè el sistema fiscal funcioni bé”.

Senserrich, que ha remarcat que a Catalunya ja tenim Hisenda, “volem ser capaços de poder-la gestionar nosaltres mateixos” i és amb aquesta llei que “s’establiran les bases per a la creació d’un instrument que ens ha de permetre fer el model que volem”. Un model que està “centrat en la persona” ha dit Senserrich “perquè volem garantir els serveis públics de qualitat pels ciutadans de Catalunya” i “atendre les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables”, ha reblat.

En aquest sentit, la diputada de Junts pel Sí ha assegurat que “no volem ser còmplices d’un govern que creu que l’estat de dret d’una democràcia són les clavegueres i la persecució de polítics per la seva ideologia” i per aquesta raó Catalunya ha de poder gestionar els seus propis diners i no deixar que els que “amenacen amb el FLA juguin amb els diners dels ciutadans”. “Catalunya ha de poder generar riquesa i distribuir-la ella mateixa”, ha dit.

“El primer exercici de transparència és legislar de forma entenedora i accessible i no fer-ho a esquenes de la realitat” ha assegurat Senserrich. “Per això és imprescindible crear un consell fiscal on pugui interactuar el sector públic i privat”, ha conclòs.

Comparte

Compartir al Facebook Compartir en Twitter

Otras noticias