Nom de la noticia

22 Març 2017

Maria Senserrich: “La feina feta ha permès fer una bona llei d’acompanyament amb acords en temes sensibles”

La diputada ha afirmat que durant la tramitació de la llei ”hem fet transaccions i arribat a acords amb tothom, la nostra actitud ha estat sempre positiva”

La diputada de Junts pel Sí Maria Senserrich ha defensat el posicionament del grup sobre la llei de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic que ha estat aprovada al Parlament. La diputada ha subratllat que “la feina feta ha permès fer una bona llei d’acompanyament amb acords en temes sensibles, com són habitatge, medi ambient i preus universitaris”.

Senserrich ha dit que “molts grups han qualificat la llei com a complexa i multisectorial, i precisament és això. Toca moltes qüestions però no per això ens ha de fer por”. La diputada ha defensat la voluntat de diàleg de JxSí “des del primer dia ja vaig dir que, malgrat que alguns grups presentessin esmena a la totalitat, nosaltres no renunciàvem a parlar de tot” i ha afegit que “hem fet transaccions amb tothom i a totes bandes”. Sobre aquesta qüestió, Maria Senserrich ha subratllat que “el primer grup parlamentari amb el que negociem és la CUP però el segon és CSQP” i ha afegit que “no venim a fer de dretes o esquerres, venim a buscar solucions. Hem fet transaccions i arribat a acords amb tothom, la nostra actitud ha estat sempre positiva”.

La diputada ha emplaçat els grups a seguir treballant “sabem que això no s’acaba aquí” i ha afegit que“hi ha impostos mediambientals, per exemple, que ens hem emplaçat a treballar en la ponència del canvi climàtic”.

Al final de la seva intervenció, la diputada Senserrich ha fet notar que “quan estàvem votant els pressupostos hem conegut la sentència del Tribunal Suprem de condemna a Francesc Homs” i ha dit que “per mi no és casualitat que avui, en plena votació, surti una sentència de condemna a una persona que va permetre posar les urnes”. Sobre aquesta qüestió, Senserrich ha parlat de nou de diàleg i ha afirmat que “la voluntat que tenim des de JxSí i el Govern d’arribar a acords i de dialogar no hi és a tot arreu”, ha reblat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies