Nom de la noticia

21 Desembre 2016

Maria Senserrich: “La llei d’acompanyament és una oportunitat pel nostre país per millorar la vida dels nostres ciutadans ”

La diputada de JxSí ha assegurat que “tot i que alguns grups hagin presentat esmenes a la totalitat, nosaltres no renunciem al diàleg i a la negociació real; i això, és el que farem al tràmit parlamentari”

La diputada de Junts pel Sí Maria Senserrich ha defensat al ple del Parlament la Llei de mesures fiscals, administratives i financeres presentada pel Govern perquè “és una oportunitat pel nostre país per millorar la vida dels nostres ciutadans”. En aquest sentit, ha apuntat que “es pot arribar a punts de trobada com són l’ampliació de les mesures socials d’estalvi del cànon de l’aigua, dins de la factura, mitjançant el cànon social destinat al col·lectiu dels abonats vulnerables, que beneficiarà a més de 40.000 persones; o el registre de subvencions i ajuts de Catalunya per millorar la gestió de la transparència de les subvencions”.

Per aquests motiu, la diputada ha defensat l’entrada a tràmit de la Llei d’acompanyament, i ha lamentat que alguns grups parlamentaris hagin presentat esmenes a la totalitat. Tot i aquesta posició contrària de CSQP, PSC, PP i C’s, Senserrich ha assegurat que “nosaltres no renunciem al diàleg i a la negociació real. Junts pel Sí està disposat a parlar de tot, perquè volem tenir una bona llei per a les persones. Hi ha d’haver consens, diàleg i negociació. Volem construir, sumar; volem que sigui la llei de tots els catalans i les catalanes”.

Maria Senserrich ha subratllat la importància d’aquesta llei i ha retret als grups detractors de la normativa que “aquesta llei no és un poti poti, un calaix de sastre o un mecanisme per legislar per la porta de darrera; sinó que la llei de mesures és un instrument per millorar la situació, els serveis i la vida dels ciutadans de Catalunya”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies