Nom de la noticia

27 Agost 2015

Més de 50.000 persones estan convocades el 28 d’agost a la Festa dels Candidats, el primer gran acte de la campanya

El Passeig de Lluís Companys de Barcelona serà una festa per celebrar la revolta dels somriures

Aquest divendres 28 d’agost és el primer gran dia. Les més de 50.000 persones que han donat el seu recolzament a Junts pel Sí estan convocades a una gran festa, on es presentaran públicament els 135 membres de la llista oficial. Serà el primer gran acte de la campanya on, per primera vegada també, tots els candidats sense excepció, des de Raül Romeva fins a Oriol Junqueras o Artur Mas, coincidiran sobre un escenari, amb l’expectació pública que això desperta, després de la presentació de la candidatura al juliol.

L’objectiu de l’acte, que comença a les sis de la tarda i durarà més de quatre hores, és omplir el Passeig de Lluís Companys de Barcelona de gom a gom, aplegar milers i milers de persones que s’han unit a la llista simbòlica més llarga d’Europa per demostrar la il·lusió per a un projecte polític, transversal, plural i divers com mai abans s’havia vist. Hi haurà paradetes d’entitats i productes d’arreu del país, un espai gastronòmic, photocalls perquè els assistents puguin fer-se tantes fotos com vulguin, zona de jocs infantils, venda de samarretes i música. Arc de Triomf serà una festa, per als grans i per als petits.

Quan els candidats del sí arribin al recinte, que tindrà les magnituds d’un gran festival, s’hauran d’acreditar i se’ls entregarà un lot del candidat, amb un manual per seguir col·laborant fent créixer la llista fins als 100.000 candidats, un cartell electoral personalitzat, sempre que els candidats hagin introduït una fotografia al seu perfil del web abans d’avui a les 12 del migdia, i moltes més sorpreses!

De vuit a nou del vespre se servirà el plat fort. Serà aleshores quan la major part dels 135 membres de la llista faran les seves intervencions i, a la fi, tots els candidats i totes les candidates protagonitzaran la gran fotografia de la campanya, que aplegarà tots els somriures d’aquesta revolta que ja s’estén per Catalunya.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies