Nom de la noticia

18 Agost 2015

Oriol Junqueras: “Necessitem la independència precisament per a les necessitats socials”

El membre de la candidatura de Junts pel Sí ha fet aquesta tarda una passejada per les Festes de la Vila de Gràcia

Oriol Junqueras, número cinc a la candidatura de Junts pel Sí, ha aprofitat la passejada que ha fet aquesta tarda per les Festes de Gràcia per assegurar que “mentre alguns partits acusen a Junts pel Sí de fer servir la independència com una excusa per eludir les necessitats reals del país, precisament necessitem fer la independència per poder-ho fer tot”.

“El més important és que ara tenim un compromís al davant, una gran oportunitat, i volem ajudar i col·laborar amb la societat civil i totes les forces polítiques amb qui compartim el gran objectiu, dotar Catalunya d'un estat independent”, ha afegit Junqueras. Així, ha explicat que més enllà de Junts pel Sí comparteixen “molts projectes, en alguns casos a nivell social i en d'altres casos nacional, tant amb la CUP com amb Catalunya sí que es pot”.

Sobre una possible reforma de la Constitució espanyola, Junqueras ha dit: “Som independentistes i qualsevol reforma constitucional espanyola no cobrirà en absolut cap de les necessitats de Catalunya. La història, a més, ens ha ensenyat que els governs espanyols, siguin del PSOE o del PP, no compleixen mai dels seus compromisos amb el poble català”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies